Personvernerklæring

Informasjonskapsler kan være til god hjelp og gi deg en bedre brukeropplevelse. Smedvig bruker Informasjonskapsler i sine nettsider.

Samtykke

Ved å benytte Smedvigs nettsider samtykker du i at vi kan etterlate informasjonskapsler i din nettleser. Standardinnstillingen til de fleste moderne nettlesere er satt til akseptere informasjonskapsler. Du kan deaktivere informasjonskapsler for nettleseren din via nettleserens sikkerhetsinnstillinger.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel (cookie), er en tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen når du besøker et nettsted. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre brukerinnstillinger, registrere hvilke sider du besøker og hvilke valg du gjør mens du bruker dem. Du kan lese mer om informasjonskapsler og hvordan du bruker ved å klikke på hjelp i nettleseren din.

Hva bruker Smedvig informasjonskapsler til?

Smedvig benytter informasjonskapsler i liten grad og vi benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres adferdsmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Smedvig benytter Google Analytics. Det medfører at din bruk av våre nettsider, inklusiv IP-adressen din, kan bli overført til Google. Smedvig benytter Google Analytics sin anonymiseringsfunksjon som sørger for at de siste sifrene i brukerens IP-adresse blir maskert ved innsamling. IP-maskeringen skjer så snart data er mottatt av Google Analytics’ innsamlingsverktøy og før dataene blir lagret. Informasjonen som Google mottar blir behandlet i tråd med Googles personvernpolicy.

Hvordan slette informasjonskapsler?

Du kan slette informasjonskapslene ved å endre innstillingene i nettleseren din. Les mer i hjelp-funksjonen til den nettleseren du benytter.