Vi søker analytiker!

Smedvig Asset Allocation har behov for styrke teamet med en Analytiker i et 12 måneders engasjement, med mulighet for fast ansettelse. Den vi søker har god forståelse for finans og verdipapirmarkeder samt gode statistikk og matematikk kunnskaper.

Som analytiker i Smedvig Asset Allocation vil du inngå i et team på fem personer. Arbeidsoppgavene er omfattende og vil inkludere utarbeidelse av rapporter, risiko/investerings-analyser samt bistå forvalter i oppfølging av investeringer. Arbeidsoppgavene vil utvikles i tråd med økt erfaring og kompetanse hos den ansatte.

Arbeidsoppgaver

 • Rapportering (produksjon, vedlikehold og utvikling av rapporter)
 • Vedlikehold av informasjon (faktaark og databaser)
 • Risikoanalyse (utarbeidelse og drift av risikorapporter og risikomodeller)
 • Investeringsanalyse (kvantitativ analyse av aksje, hedge, eiendom og private equity fond)
 • Bistå forvalter med oppfølging av investeringer (aksje, hedge, eiendom og private equity)
 • Støtte/avløser for selskapets back office
 • Andre oppgaver relatert til selskapets investeringsvirksomhet ved behov

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen finans/kapitalforvaltning
 • Gode statistikk/matematikk kunnskaper
 • Gode IT kunnskaper, spesielt innen Excel og Visual Basic koding, samt statistiske verktøy.
 • Det er også ønskelig med forståelse av/kompetanse innen SQL kode.

Personlige egenskaper

Vi er på utkikk etter en person som er analytisk, nøyaktig, selvstendig og initiativrik, med evne til å jobbe strukturert med både rutinepregede og komplekse oppgaver. Du må være samarbeidsorientert og trives med å arbeide i et tverrfaglig og løsningsorientert miljø. Videre er det viktig at du er positiv, har god arbeidsmoral og arbeidskapasitet og evner å utføre arbeidet hurtig med høy kvalitet. Personen vi søker må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. At du har høy integritet og plettfri vandel er en selvfølge.

Nyutdannet med gode resultater vil bli vurdert.

Søknadsfrist: 09.08.2019
For mer informasjon klikk her.